Vent venligst Loading

Trampoliner og tilbehør

En havetrampolin bliver aldrig kedelig! 

En af de helt store haveaktiviteter for unge og gamle er trampolin spring, hos VVSGiganten har vi altid billige trampoliner i sortimentet, vi forhandler alle kvalitetstrampoliner fra firmaet Berg fra Holland.

De forskellige typer sikkerhedsnet!

Berg trampoliner er udført af højste kvalitet, hvor der ikke bliver gået på kompromis med hverken hoppekomfort eller sikkerhed. Trampolinerne fåes med forskellige typer siukkerhedsnet - komfort sikkerhedsnet er den almindelige - deluxe sikkerhedsnet er den stramme og avancerede, og T-series er den professionelle til Elite trampoliner.

Der findes ligeledes en masse tilbehør til trampoliner, det kan være Cover til trampolin, stige til trampolin, forankringssæt så den står sikkert fast på jorden, eller en tattoo springmåtte hvorpå der er trykt ikoner man kan hoppe efter.

Skal den i jorden, eller stå på græsset?

Vi har både trampolin til nedgravning og trampolin med ben

Alle trampoliner er testet og godkendt efter strenge EU krav, og skal du bruge en trampolin til offentlig legeplads eller institution beder vi dig kontakte os inden købet da det kræver et ekstra sikkerhedssæt

Vi har i 2016 åbnet en ny webshop der udelukkende sælger trampoliner og gokarts, du finder vores nye webshop på www.billigtrampolin.dk