Vent venligst Loading
Varen er lagt i varekurven
Loading
Til varekurv
GRATIS levering ved køb over 2500,-

Ventilator  badeværelse – Find info her om effektiv ventilation og udluftning i dine vådrum.

 

Ventilator i badeværelse

Ventilator i badeværelse – ventilation med intelligent fugtsensor – måler selv luftfugtigheden og sætter ventilationen i gang. Øget fugtprocent = øget hastighed

En ventilator i badeværelset sørger for at tilføre frisk luft til vådrummet. Samtidig mindskes risikoen for fugtskader. Vi har bl.a. ventilatorer, der kan monteres direkte i ydermuren. Det er en nem proces. Vi har også et stort udvalg af kanalventilatorer. Med vores store erfaring inden for VVS er vi altid klar til at hjælpe og rådgive dig omkring valget af den rigtige udluftning. Det er selvfølgelig vigtigt, at ventilatoren er rigtigt dimensioneret i forhold til rummets størrelse og fugtbelastning.

Ventilator i badeværelse udfører en praktisk funktion, men derfor gør det jo ikke noget, at den samtidig er smart og behagelig at se på. Vores udluftningsventilatorer er fremstillet af førende producenter, der har sans for moderne design og indretning, og det afspejles helt klart i de stilrene produkter, som vi er stolte over at have i vores webshop.

Du vil helt sikkert være enige med os i, at en ordentlig ventilation i badeværelset er nødvendig. Vi kender alle situationen med duggede spejle og fugtige vægge – ofte efterlader vi rummet i fugtig tilstand. Der er risiko for både mug og skimmelsvamp, og lugten kan blive muggen og jordslået. Undgå disse problemer. Husk at købe en ventilator af god mærkekvalitet. Det har dit hjem fortjent. Se det omfattende udvalg af ventilator badeværelse i webshoppen.