Vent venligst Loading

Kampagner

EcoSmart armaturer - spare på vandet

Hansgrohe EcoSmart teknologien begrænser vandmængden i håndvaskarmaturer: På en miljøvenlig måde, som stadig frembringer en volumiøs og imponerende vandstråle. Det er muligt pga den specielle perlator, som integreret i armaturets udløbstud beriger vandet med luft. Det reducerer vandforbruget med ca 50% til 7,2 liter pr minut - men med samme høje komfortniveau.

EcoSmart Brusere - Store brusere - mindre forbrug

Hans grhoe EcoSmart Brusere. Store brusere - mindre forbrug Hvordan får du lidt vand til meget vand? Ganske enkelt ved at bruge Hansgrohes EcoSmart og AirPower teknologi. På den måde begynder det personlige bidrag til klimaændringerne allerede under bruseren.

Danfoss RAX

Danfoss X-tra Collection™ er en serie designtermostater, som sætter prikken over i’et, når Danmark maler, moderniserer eller bygger nyt. Forhandles naturligvis af vvsgiganten.dk

Grohe Indbygningscisterner

GROHEs Rapid SL system giver dig frihed til at designe dit ultimative badeværelse ved hjælp af en sikker og hurtig metode til montering af væghængte kummer, bideter og toiletter.

Moderne kunst på badeværelset

Skønheden skal ha´ en mening. Det er det bærende princip bag en helt ny serie smukke og stilrene armaturerAllure, Lineare og Concetto til badeværelset fra GROHE. Den nye produktlinie Minimalist Lines omfatter tre produktserier Allure, Lineare og Concetto, der er skabt ud fra filosofien, at ydre skønhed kun giver mening, hvis form, materiale og funktionalitet går op i en højere enhed.

GROHE WaterCare

Vores bidrag til fremtiden – GROHE WaterCare Vand betyder liv. Vand er naturens mest værdifulde ressource og en inspirationskilde til alt, hvad vi foretager os.

GROHE vandbesparende armaturer

GROHEs produkter kombinerer tre væsentlige elementer - avanceret teknologi, førsteklasses materialer og perfekt design. Den effektive kombination af produkternes design og bestanddele bidrager til at mindske vandforbruget, så forbrugeren kan nyde naturens gave med god samvittighed. GROHE opfylder ikke blot alle de krævede internationale standarder med hensyn til drikkevandets renhed, men bidrager også ved at mindske energi- og materialeforbruget i produktionsprocessen. Vores miljøstandarder omfatter certificering i henhold til den internationale standard for miljøledelsessystemer ISO 14001:2004.

Vola

Vi har alt i Vola Vola er et tidløs desigen som er dansk og designet af Arne Jacobsen. Allerede i 1969 blev Arne Jacobsens Vola-design hædret for første gang, nemlig ved tildeling af ID-Prisen for fremragende design. Senere er adskillige internationale priser fulgt efter og som endnu en udmærkelse er Vola valgt til udstilling bl.a. på Museum of Modern Art, New York. Kunstgewerbemuseum Køln. Cincinatti Art Museum. Neue Sammlung München.
VVSGIGANTEN.DK har det største udvalg i vola. Vi er altid friske med et godt vola tilbud.