Vent venligst Loading

Jobmuligheder

Vvsgiganten.dk er en spændende arbejdsplads i rivende udvikling. Vi er derfor altid på jagt efter dygtige medarbejdere, der kan bidrage til, at vi er danskernes foretrukne valg, når der skal handles vvs på nettet.

Som medarbejder hos Vvsgiganten.dk bliver du en del af en virksomhed præget af resultater, tempo, handlekraft, udvikling og nytænkning i et meget konkurrenceorienteret marked. Vi værdsætter en åben og ligeværdig kommunikation med stor handlefrihed og tillid til den enkelte. Som medarbejder får du derfor et stort ansvar og spiller en væsentlig rolle i at få hjulene til at dreje rundt.

Vvsgiganten.dk ønsker medarbejder som kan gøre en forskel og er i stand til at tage kampen op med vores dygtige konkurrenter. Vi er klar over at opgaven bliver svær men vi tror på at ved fælles hjælp og dygtighed er opgaven ikke umulig.

Du er altid velkommen til at sende os en uopfordret, motiveret ansøgning. Skriv til os på  og fortæl os, hvad du kan, hvad du godt kunne tænke dig at arbejde med, hvor du kan gøre en forskel og hvorfor du gerne vil arbejde hos os. Så gemmer vi din ansøgning og kontakter dig, hvis der bliver en ledig stilling, der matcher din profil.