Vent venligst Loading
Varen er lagt i varekurven
Loading
Til varekurv

Grundfos Alpha 2 pumpen får igen et løft
ALPHA2-cirkulationspumpen til private husstande har fået et løft og er ifølge det tyske teknologiinstitut VDE markedets mest energieffektive cirkulationspumpe i sin klasse.

 

'Vi ønskede at udvikle ALPHA2, så den kunne håndtere endnu barskere vilkår end tidligere. Resultatet er en meget driftssikker løsning, som gør det endnu mere attraktivt for den private husejer at investere i cirkulationspumpen', fortæller Grundfos' salgschef Brian Sørensen.

 

Antiblokering og robust opstart

En af de nye funktioner er en robust opstartsfunktion, der betyder, at ALPHA2 ryster eventuelle aflejringer af sig, som måtte være opstået efter længere perioder uden aktivitet, fx i ferier. Med den nye opstartsprocedure vil ALPHA2 i de fleste tilfælde starte af sig selv.

 

Sommerfunktion

Den nye sommerfunktion beskytter pumpen og anlægskomponenterne mod aflejringer i hvileperioden. Det betyder, at husejeren kun skal trykke på Natsænkningsknappen i 5 sek., hvorefter pumpen går i dvale og slukker. Derefter vågner den en gang i døgnet og kører i 2 min. Det forhindrer pumpen i at sætte sig fast, hvilket kan være et stort irritationsmoment, når man fx vender retur fra ferie.

 

Indbygget tørløbssikring

Den tredje nye funktion er en indbygget tørløbssikring, der sikrer, at pumpen kun kører, når der er vand i pumpehuset. Der kan opstå ekstraordinære situationer, hvor pumpehuset fx løber tør for vand pga. lækage. Hvis det sker, går ALPHA2 på standby, søger efter vand med jævne mellemrum og venter med at starte igen, til vandet kommer tilbage. På den måde beskytter pumpen sig selv. Så pumpen holder længere tid, og husejeren er sikret, at der ikke sker skade på pumpe eller anlæg.

 

Bedst i sin klasse

Med et energieffektivitetsindeks på beskedne 0,15 er den nye ALPHA2 stadig den mest energieffektive cirkulationspumpe i sin klasse. Pumpen kører helt ned til 3 W, hvilket kan give energibesparelser på op til 87 %, hvis man sammenligner med en traditionel D-mærket cirkulationspumpe.

Pris

Ref: 5890
Grp: 76

Ingen varer blev fundet

Vi fandt desværre ingen varer som matchede din søgning. Hvis du har valgt forskellige filtre i venstre side, kan du evt. prøve at søge uden disse

 

Prisforespørgsel

Søger du et godt tilbud, måske på en hel liste af produkter? Brug vores formular til prisforespørgsel, så laver vi et godt tilbud til dig.

 

Klik her for at begynde prisforespørgsel.