Vent venligst Loading

Geberit førende inden for indbygningscisterner

Geberit udvikler, producerer og sælger højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Siden begyndelsen i 1874 har Geberit udviklet sig til at være markedsførende udbyder af installationssystemer, cisterner og skyllesystemer, afløbssystemer og forsyningssystemer. Produkterne er kendt for deres høje kvalitet og anvendes til nybyggeri såvel som til renovering.
Geberit er markedsførende i Danmark indenfor installationssystemer til toiletter og rørsystemer til drikkevand.

Geberit producerer avancerede produkter og systemer til vvs markedet, som anvendes både i nybyggerier og i forbindelse med istandsættelse af ældre byggerier.

Indbygningscisternen som Geberit producerer, er den mest alsidige på det danske marked, og kan bruges til stort set alle hængeskåle, da den kan indstilles mellem 18-23 cm i centerafstand på montageboltene som den eneste. Geberit producerer derudover skyllesystemer og afløbssystemer.

Geberit har fokus på vandbesparende produkter. Hvorfor bruge mere vand end nødvendigt? For at undgå overforbrug har alle deres cisterner 2-skyls-teknik. Du kan derfor som hoved regel sagtens kan udskifte din gamle synlige cisterne med nye, og i samme omgang forsyne den med 2-skyls-teknikken.

Geberit udvikler højteknologiske produkter og systemer til VVS-branchen. Med deres produkter af høj kvalitet og brugervenlighed er de blevet kendt i 40 lande og har 17 fabrikker verden over. Med produkter fra Geberit er du sikret høj kvalitet og lang levetid.

 

VVSGiganten - Største VVS sortiment

Gigantisk sortiment af, Geberit indbygningscisterner, Geberit skylleknapper, Geberit tilbehør, Geberit reservedele

Pris

Ref: 6072
Grp: 1

Ingen varer blev fundet

Vi fandt desværre ingen varer som matchede din søgning. Hvis du har valgt forskellige filtre i venstre side, kan du evt. prøve at søge uden disse

 

Prisforespørgsel

Søger du et godt tilbud, måske på en hel liste af produkter? Brug vores formular til prisforespørgsel, så laver vi et godt tilbud til dig.

 

Klik her for at begynde prisforespørgsel.