Vent venligst Loading
Varen er lagt i varekurven
Loading
Til varekurv

Fm mattson når det skal være unikt


FM Mattsson kvalitets produkter til dit badeværelse

Fm Mattsson er i dag den største producent af blandingsbatterier til køkken, håndvask og bad i Sverige. Fm Mattsson var de første der lavede den keramiske lukning, og den frostfrie vandhane til udendørsbrug.
Kvaliteten er i højsædet hos Fm Mattsson, og man opnår derfor på etgrebsarmaturerne livstidsgaranti. Denne garanti gælder hvis armaturet begynder at dryppe eller hvis det ikke længere lukker blødt for vandet.
Derudover er der på sikkerhedsarmaturerne til bad, 5 års garanti mod tilkalkning og temperaturafvigelse. Hvis temperaturen på sikkerhedsarmaturet afviger med mere end +/- 1 grad fra den forindstillede temperatur indenfor garanti perioden, påtager Fm Mattsson sig ansvaret. Fm Mattsson står for høj kvalitet samt et spændende design i den skandinaviske ånd.


Med armaturer fra Fm Mattson er du sikker på et produkt i høj kvalitet. Med deres verdensunikke system soft closing, kan Fm Mattson tilbyde livstidsgaranti på deres enkeltgrebs armaturer. Derudover giver de også fem års temp- og kalk garanti. Deres Garbo-serie er blevet tildelt prisen "udmærket Svensk form" og er derfor den eneste armatur serie der nogensinde har modtaget denne pris.
Her hos os kan du finde et bredt udvalg af de mange produkter fra Fm Mattson.
Du kan bestille online og få leveret direkte til døren. Tid og penge er dermed sparet, og du har fået et produkt du kan have glæde og gavn af mange år frem.
 

Pris

Ref: 6075
Grp: 1

Ingen varer blev fundet

Vi fandt desværre ingen varer som matchede din søgning. Hvis du har valgt forskellige filtre i venstre side, kan du evt. prøve at søge uden disse

 

Prisforespørgsel

Søger du et godt tilbud, måske på en hel liste af produkter? Brug vores formular til prisforespørgsel, så laver vi et godt tilbud til dig.

 

Klik her for at begynde prisforespørgsel.