Vent venligst Loading

Duravit sanitet

Duravit - design så det basker!

I mere end 200 år har Duravit haft erfaring med badeværelser, og i dag er det et verdenssomspændende firma, der er førende leverandør af porcelæn, baderumsmøbler, tilbehør, badekar og wellness idéer. Hele produktionen bygger på en ide der går ud på at skabe idéer og designs, der har enkelthed
og effektivitet som udgangspunkt og slutmål. Livet er en rejse. Vores startede tilbage i 1817.

Med Duravit's produkter kan vi hjælpe dig med en flot indretning med tidsløse produkter, der sikrer glæde på badeværelset mange år frem i tiden.

Design og kvalitet

Hvad er så kendetegnende for et flot design? Hver person har trods alt og heldigvis sin egen smag. Derimod kan de fleste blive enige om , at innovation og kvalitet går hånd i hånd med flot design.

Duravit har modtaget utallige designpriser for vores produkter. Disse priser hylder dristigt design, som er blevet Duravit's varemærke over årene.

Så er der også samarbejdet med verdensberømte designere. Hver designer er specialist inden for sit område - en prominent innovator med et godt blik for design og de små detaljer. Godt design er ikke design for designs skyld - produkterne skal også være praktiske.

Så har vi forbrugeren - dig der skal bruge badeværelset. Det er dig der stiller kravene til design og det praktiske i produkterne. Takke være en forsættende dialog med forskellige samarbejdspartnere, er Duravit i stand til at leve op til disse krav. Kort fortalt betragter Duravit godt design, hvis produktet virker specialproduceret til netop din individuelle smag
 

VVSGiganten - Største VVS sortiment
 

Gigantisk sortiment af Duravit badekar, Duravit toiletter, Duravit bidét, Duravit baderumsmøbler m.m
 

Pris

Ref: 6073
Grp: 1

Ingen varer blev fundet

Vi fandt desværre ingen varer som matchede din søgning. Hvis du har valgt forskellige filtre i venstre side, kan du evt. prøve at søge uden disse

 

Prisforespørgsel

Søger du et godt tilbud, måske på en hel liste af produkter? Brug vores formular til prisforespørgsel, så laver vi et godt tilbud til dig.

 

Klik her for at begynde prisforespørgsel.