Vent venligst Loading
Varen er lagt i varekurven
Loading
Til varekurv

Dørhåndtag - Til indendørs og udendørs døre. 

 
Se Dørhåndtag  eksklusive designer håndtag til dine døre. Vælg blandt dørgreb og -håndtag i messing, krom, rustfrit stål og aluminium. 1. klasses håndtag til udendørs og indendørs døre i rustfrit stål
Din dør kan ændre udseende ved at udstyre det med kvalitetshåndtag til døre. Hele indtrykket at døren bliver mere eksklusivt på almindelige døre. Meget flotte døre kommer til sin ret.

Vi har danmarks bedste priser på Arne Jacobsen Dørgreb. For eksempel AJ indendørsgreb i rustfrit stål til kun Kr. 849,00


 

Trænger dine dørhåndtag til en udskifting? Måske er de blevet løse af mange års brug. Eller de ser slidte ud. Måske har du fået huset renoveret. Eller måske trænger du bare til lidt fornyelse i hjemmets design. Det største og billigste udvalg af dørgreb finder du her. Vi har helt sikkert et håndtag, der falder i din smag og passer til dit interiør. Vi har et udvalg i messing dørhåndtag og rustfri dørgreb designet at Arne Jacoben.  Et lækkert og funktionelt håndtag er med til at føje stil til rummet, og med mondæne håndtag kan du hæve det samlede niveau. Dine gæster vil få et godt indtryk, og du vil kunne glæde dig i hverdagen over dørgreb, der virker og er behagelige at anvende. Ikons serien, Collections of Ikons, indeholder designede dørgreb af ikoniske arkitekter som Arne Jacobsen AJ, PLH Arkitekter, Jean Nouvel, Aarstidernes Arkitekter, schmidt hammer lassen design, Annelise Bjørner, ONEN, Vilhelm Lauritzen Arkitekter VL, CUBO og Henning Larsen Arkitekter HL. Dette er design klassikere der er skabt med lidenskab og passion og kreativitet. Dørgrebene er ofte skabt til et specifikt bygningsværk for eksempel skabte Arne Jacobsen de legendariske Ægget, AJ dørgrebet og Svanen til SAS Royal hotellet i 1961. Det er d line der står bag Ikons, så den høje materiale og forarbejdnings kvalitet er sikret.
 
Dørhåndtag kan fåes i flere forskellige materialer. Vælg den type, der passer til dit hjem eller virksomhed. Vi har håndtag i eloxeret aluminium, og du kan få flotte messinghåndtag i forskellige kvaliteter, bl.a. matforniklet messinghåndtag. Søger du den rene og cool stil, er dørgreb i poleret, rustfrit stål måske sagen. Her har vi Carl F 2000 serien. Vi rådgiver dig meget gerne omkring valget af håndtag. Ring blot til vores kundeservice. Du kan også chatte med os direkte – du finder linket i vores webshop.
 
Se også vores store udvalg af tilbehør til håndtagene. Bl.a. har vi et bredt program i cylinderringe i såvel poleret messing som rustfrit stål. Vi har naturligvis også nøgleskilte og forskellige tilbehørsdele til døroplukning. Vriedergreb, cylinder og du finder også professionelle toiletbesætninger i stål og messing. Produktbeskrivelserne finder du i shoppen – selvfølgelig med illustrative billeder, så du nemt kan danne dig et indtryk og være sikker på, at du får bestilt de rigtige varer – første gang. Vi er Danmarks førende forhandler af  VVS udstyr og dørbeslag på nettet.

Husk vores billige dørhåndtag :)